53. Kütüphane Haftası Etkinlikleri Başladı
53.Kütüphane Haftası" etkinlikleri, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.
Çelenk sunma törenine, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Alpay TIRIL, İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan GÖZ, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım AÇIKBAŞ, Sinop Defterdarı Naci GÜNAYDIN, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürleri Nilüfer ÖZER ve Naci BİTON, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Personeli, Kültür Turizm Müdürlüğü ile İl Halk Kütüphanesi Personeli katıldı.
Çelenk sunma töreninin ardından Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Alpay TIRIL, İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan GÖZ ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret sonunda Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Alpay TIRIL Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a günün anısına çiçek verdi.
Daha sonra heyet, 53.Kütüphane Haftası" etkinlikleri kapsamında Sinop Valisi Hasan İPEK’e nezaket ziyaretinde bulundu.