Üniversitemizde, “53. Kütüphane Haftası” Dolu Dolu Kutlandı
Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi ortaklığında “53. Kütüphane Haftası” ilimizde ve Üniversitemizde düzenlenen çalıştay, söyleşi, konferans ve okumayı teşvik eden programlarla kutlandı.
Üniversitemiz SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet BERBER Konferans Salonu’nda Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Alpay TIRIL ve Uzman Kütüphaneci Müslüm YURTSEVEN tarafından “Bilgi Toplumu ve Kütüphane” konusunda söyleşi gerçekleştirildi.
“Koridor Kütüphanesi’ne Kitap Bağışı Yapıldı”
Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde kurulan Koridor Kütüphanesi’ne, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi tarafından kitap bağışında bulunuldu.
“Sinop’ta Kütüphane ve Kütüphanecilik” İstişare Toplantısı
Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde yapılan “Sinop’ta Kütüphane ve Kütüphanecilik Çalıştayı” ile Türkiye’de ilk kez bir ildeki tüm kütüphanelerin mevcut durumu ve sorunları tartışıldı.