Asli Devlet Memurluğuna Atanan Personelimiz için Yemin Töreni Düzenlendi

Asli Devlet Memurluğuna Atanan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımızda görev yapmakta olan Filiz MERDOĞLU için yemin töreni düzenlendi.

Daire Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Alpay TIRIL, Şube Müdürlerimiz Naci BİTON ve Nilüfer ÖZER ile türm personelimizin hazır bulunduğu törende, Aday Memurluk döneminde aldığı eğitimi başarıyla tamamlayan personelimiz, yemin ederek asaleten devlet memurluğu görevlerine başladı.

Aday memurluk sürecinde özverili çalışmalarından dolayı personelimize teşekkkür eder, bundan sonraki memurluk yaşantısında da aynı özveriyle başarılı çalışmalar yapmasını dileriz .