Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türk Kütüphaneciler Derneği Bursa Şubesi tarafından desteklenen, "Yerel Yönetimlerde Kültürel Mirasın Yönetimi ve Kütüphaneler Uluslararası Sempozyumu" 6-8 Eylül 2017 tarihinde Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi – Osmangazi / Bursa adresinde gerçekleştirilecektir. Kütüphaneler ve kütüphanelerin geleceği ile kültürel miras ve kent bellekleri oluşturma konularının tartışılacağı, katılımın ücretsiz olacağı sempozyuma, konulara ilgi duyan akademisyenler, kütüphaneci ve ilgili alandaki diğer uygulamacılar, araştırmacılar, kurum/kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve ilgi duyan tüm bireyler katılabilirler.

Daha detaylı bilgi ve kayıt için sempozyum web sayfası: http://kmyks.bursa.bel.tr/