Horizon 2020de Hakem Olma Fırsatını Kaçırmayın
Horizon 2020'de Hakem olma fırsatını kaçırmayın! Avrupa Komisyonu proje önerilerinin değerlendirilmesi, projelerin incelenmesi ve programların veya politikaların izlenmesi konularında komisyona yardımcı olmak üzere bağımsız hakemler görevlendirmektedir. Siz de Avrupa Birliği Projeler’ini değerlendiren hakemlerden biri olabilirsiniz. Hakemlik veritabanına kayıt olmak ve daha fazla bilgiye erişmek için aşağıda bulunan linkten participant portal kısmından ‘experts’ sekmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz.