Boyabat'ta "Kütüphane Oryantasyon Eğitimi" düzenlendi
2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlamasıyla, Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarının 1. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Kütüphane Oryantasyon Eğitimleri", Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Candaş CAN ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Nilüfer ÖZER ile akademik personelin ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı. Uzman Altuğ ABUŞOĞLU tarafından verilen Oryantasyon Eğitimi'nde; merkez ve şube kütüphanelerinde basılı kaynakları tarama, ödünç alma, süre uzatma, ayırtma işlemleri ile makale, tez, dergi ve e-kitaplara elektronik kaynaklardan erişim ve kütüphane kullanımı hakkında diğer bilgiler anlatıldı.

Ziyarette ayrıca Daire Başkanlığımız tarafından satın alımı yapılmış ve teknik işlemleri tamamlanmış olup kütüphane raflarında kullanıma sunulabilecek durumuna gelen kitaplar, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kütüphanesi'ne teslim edildi.

Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Candaş CAN'a, Fakülte Sekreteri Ahmet ÇELTİKÇİ'ye ve Fakülte Personeli'ne yardım ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.