"Kütüphane Oryantasyon Eğitimleri" devam ediyor
Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarının 1. Sınıf öğrencilerine yönelik 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda geçmiş tarihlerde Merkez İlçedeki Üniversitemiz Yerleşkelerinde bulunan öğrenciler için Merkez Kütüphane'de, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi ve Boyabat Meslek Yüksekokulu öğrencileri için Boyabat'ta, Ayancık Meslek Yüksekokulu öğrencileri için Ayancık'ta Kütüphane Oryantasyon Eğitimleri yapılmıştı. Bu kapsamda Kütüphane Oryantasyon Eğitimi almayan Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji, Matematik, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi bölümü öğrencilerine ve Akademik Personelin de katılımıyla gerçekleşen sunumda, kütüphane web sayfası,  e-tez, e-dergi ve e-kitaplara elektronik erişim, açık erişim kaynakları ile kütüphane otomasyon programı kullanımı ve kütüphane kullanımı hakkında bilgiler Uzman Altuğ ABUŞOĞLU tarafından anlatıldı. Kütüphane Oryantasyonları yıl içerisinde birimlerden talep geldikçe devam edecektir.