OVID LWW Veritabanı Kullanım Uyarısı
OVID LWW veritabanı usulsüz kullanımları ile ilgili olarak yayıncıdan son zamanlarda oldukça fazla bildirim alındığı ve kullanım ihlalinin devam etmesi durumunda, ihlal yapılan IP'lerin veritabanı erişimlerinin sonlandırılacağına dair tüm veritabanı kullanan kurumlara TÜBİTAK-EKUAL tarafından uyarıda bulunulmuştur.

Araştırmacılarımızın, yayıncılar ile yapılan lisans anlaşmaları ve üniversiteler tarafından imzalanan "EKUAL Kullanım Hakları Sözleşmesi" gereği, veritabanı kullanım ihlalleri ile ilgili hususlara dikkat etmeleri rica olunur.

Bkz.Veritabanı kullanım kuralları