Uluslararası Dergilerde Yayın Yapma Konusunda Kullanıcı Eğitim Semineri ve Emerald Tourism Hospitality Koleksiyonu Tanıtımı Yapıldı
27 Haziran Cuma günü saat 14:00'da Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda "Uluslararası dergilerde yayın yapma konusunda kullanıcı eğitim semineri ve Emerald Tourism Hospitality Koleksiyonu"tanıtımı yapıldı. Emerald Yayınevi Türkiye Temsilcisi Kütüphaneci Mine TONTA tarafından yapılan sunumda; yayın yapmaya yeni başlayan ve bu konuda kendini geliştirmek isteyen araştırma görevlileri ve öğretim üyelerine makale yazım sürecinde yazarların dikkat etmesi gereken hususlar anlatıldı. fotoğraflar için tıklayınız...