Gerze Meslek Yüksekokulu - Veritabanları Tanıtım ve Kullanım Sunumu

Gerze Meslek Yüksekokulu Akademik Personeline, Merkez Kütüphane elektronik kaynaklarından veritabanları tanıtım ve kullanımı hakkında, Uzman Altuğ ABUŞOĞLU tarafından Gerze Meslek Yüksekokulu Dede Korkut Amfi Salonu'nda sunum yapıldı.

Sunumda, Üniversitemizin tüm yerleşkelerinden erişimi sağlanan 24 elektronik veritabanı hakkında bilgi verildi. Üniversite yerleşkeleri dışından erişimin (Kampüs dışı erişim) nasıl yapılacağı ve Akademik Personelin branşları doğrultusunda, daha fazla yararlanabilecekleri veritabanlarının kullanımı ve püf noktaları anlatıldı.