“51.Kütüphane Haftası” Kutlamaları

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, “51.Kütüphane Haftası” dolayısıyla Sinop Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. “51. Kütüphane Haftası” Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başladı. Çelenk sunma törenine Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nazmiye Erdem, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Personeli, Sinop İl Kültür Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Kültür Turizm Müdürlüğü ve İl Halk Kütüphanesi Personeli katıldı. Çelenk sunma töreninin ardından heyet, Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. 51. Kütüphane Haftası etkinlikleri hafta boyunca düzenlenen çeşitli programlarla devam edecektir.