Ebsco Custom e-Book Collection Erişime Açılmıştır

Elektronik Kitap Koleksiyonu; Biyoloji, Su Ürünleri, Pedagoji ve Okul Öncesi konularını kapsamaktadır. Toplam 163 adet Sahiplik Modeli ile satın alınan E-Kitaplara Ebsco platfomu üzerinden erişim sağlanacaktır. Detaylı e-kitap bilgileri için "Kitap Listesi" dosyasını inceleyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz e-kitaplara, liste içersinde URL sütunundaki bağlantıya tıklayarak, erişim sağlayabilirsiniz. E-kitapları çevrimiçi olarak inceleyebilir yada e-kitabın tamamını isteğe bağlı olarak 1 ile 364 günarası bilgisayar/cep telefonu/tablet'inize süreli olarak indirebilirsiniz. E-kitabın tamamını indirmek için E-kitap indirme kılavuzunu inceleyebilirsiniz.
E-Kitapları incelemek için E-Kaynaklar - E-Kitap Koleksiyonu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.