İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin desteği ile International Journal of Commerce and Finance (Uluslararası Ticaret ve Finans Dergisi) yılda iki defa yayınlanmaktadır. Çevrimiçi olan dergiye kayıt yaptırabilir ve orjinal, yayımlanmamış, tamamlanmamış tam metin olan, başka yerde incelenmeye alınmamış, derginin ana esasları kısımıda belirtilen şekilde hazırlanmış, işletme, ticaret, finans, muhasebe, ekonomi, pazarlama vb. ilgi alanlardaki araştırma makaleleri gönderilebilirsiniz. Değerlendirme süreci bir ay kadar sürmektedir. Bütün kabul edilen makalelere çevrimiçi olarak ulaşmak mümkündür. Dergiye aşağıda belirten bağlantıdan kolayca erişebilirsiniz.