Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından çıkarılan "Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları" adlı derginin yedinci sayısı Haziran 2015'te yayımlanmıştır. Dergi ham basılı hem de çevrimiçi olarak http://eyad.mu.edu.tr/index.php/eyad adresinde yayınlanmaktadır. Dergiye bilimsel çalışmalarını göndermek isteyen Akademisyenlerimiz, çalışmalarını gerek basılı olark posta yoluyla gerekse de elektronik ortamda eyad@mu.edu.tr adresine iletebilirler.