Scopus, Science Direct ve Mendeley Veritabanları Eğitimi

Daire Başkanlığımız ve Elsevier firması işbirliğinde Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda "Scopus", "Science Direct" ve “Mendeley” veritabanları ile ilgili eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Scopus ve Science Direct Veritabanları eğitiminde, araştırmacılara kaliteli ve hakemli bilimsel bilgiye nasıl en hızlı ve en etkin yoldan erişebilecekleri, akademik araştırmalarına nasıl hız kazandıracakları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca programda, akademisyenlerin araştırma hayatlarını kolaylaştıracak ve zaman kaybından kurtaracak birçok özellik tanıtıldı.