American Chemical Society, Bioone Complete Veritabanlarına Erişim Açılmıştır

1 Aralık 2015 tarihi itibariyle dört yeni veritabanı American Chemical Society, Bioone Complete, eDuke Journals ve Duke Mathematical Journal, araştırmacılarımızın kullanımına açılmıştır.

Verirtabanlarına erişim için Kütüphane web sayfasında, E-Kaynaklar ana menüsünden, Abone Veritabanları satırına basarak yada http://kutuphane.sinop.edu.tr/veritabanlari.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.

American Chemical Society: ACS tarafından yayınlanmakta olan dergileri kapsamakta olan veritabanında kimya alanında tam metin 48 dergiye elektronik erişim sağlanmaktadır. Dergilerin arşiv erişimleri mevcuttur.

Bioone Complete: Biyoloji, ekoloji ve çevre bilimi alanlarında yayınlanan 191 derginin online olarak bir araya getirmiş bir platformdur. Günümüzde hayati önem taşıyan bir çok konu başlığı; iklim değişikliği, ekolojik ve bio-çeşitliliğin korunması ve doğal kaynakların yönetimi gibi içerir.