eDuke Journals ve Duke Mathematical Journal Veritabanlarına Erişim Açılmıştır

1 Aralık 2015 tarihi itibariyle iki yeni veritabanı eDuke Journals ve Duke Mathematical Journal, araştırmacılarımızın kullanımına açılmıştır.

Verirtabanlarına erişim için Kütüphane web sayfasında, E-Kaynaklar ana menüsünden, Abone Veritabanları satırına basarak yada:http://kutuphane.sinop.edu.tr/veritabanlari.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.

eDuke Journal: Beşeri ve sosyal bilimler alanlarında 44 dergiye online erişim sunmaktadır.

Duke Mathematical Journal: Duke University Press tarafından yayınlanan dünyanın önde gelen matematik dergisi Duke Mathematical Journal 1999 yılı 96. cilt 1.sayıdan itibaren günümüze bütün yıllara ve sayılara online erişim imkanı sağlar.