TÜBİTAK ULAKBİM DergiPark Projesi

TÜBİTAK ULAKBİM tarafından Eylül 2013 tarihinden itibaren yürütülmeye başlanan DergiPark Projesi ile ulusal akademik dergilerin kalitesini ve uluslararası etkisini artırmak amacıyla elektronik ortamda bir dergi yönetim sistemi kurulmuş ve dergi barındırma hizmeti verilmeye başlanmıştır.

TÜBİTAK, Üniversiteler, Kamu Kurumları, Dernekler, Vakıflar ve Meslek Odaları gibi bir çok farklı kurumun akademik dergilerinin yer aldığı DergiPark'ta 846 dergiden %90'ına elektronik ortamda Açık Erişim(Ücretsiz Erişim) sağlanmaktadır.

DergiPark Erişim: http://dergipark.ulakbim.gov.tr/index2.php?p=journals