Tümer ALTAŞ Online Sınav hazırlık ve Dil Eğitimi Veritabanı Deneme Erişimi

Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi veritabanı e-YDS/YDS sınavına hazırlık amacıyla oluşturulmuş bir veritabanıdır. Mobil, masaüstü ve web platformlarında kullanılabilir. Tüm personel ve öğrencilerimize açıktır. Her yerden erişilebilir. Proxy ayarı veya IP kısıtlaması gerekmez.

Deneme erişimde kullanılacak kurumsal kod "de2016de" olacaktır (tırnak olmadan). Deneme erişiminden faydalanabilmek için 15 Mart 2016 tarihine kadar kodun kullanılması gerekmektedir. Kod kullanıldıktan sonra Veritabanından 2 hafta(14 gün) süreyle, kısıtlama olmadan tüm içeriklere erişim sağlanabilecektir.

Veritabanı İçeriği:

(e) YDS Paketi: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 4500 adet KPDS, ÜDS (sağlık, sosyal, fen) soruları ve her bir sorunun video çözümü.

Hızlı Kelime Paketi: 3600 Akademik sınav kelimesi ve her kelime için Hafıza Teknikleriyle oluşturulmuş ses bağlantısı. Sadece dinleyerek kelime öğrenme.

Cümlede Kelime Paketi: Kelimelerin cümlede geldikleri anlamı sağlamlaştırmak ve okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış cümle çevirileri. Şu an 700 cümle çevirisi; 4500'e çıkarılacak.

Çeviri Teknikleri: Okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış 7 adet strateji videosu ve 91 adet metin çevirisi.

Görüntülü Gramer Konu Anlatımı: A'dan Z'ye tüm gramer konularının en ince detaylarıyla anlatıldığı 335 video anlatımlı içerik. Aynı içerik için hazırlanmış yazdırılabilir dosyalar.

10.000 adet görsel ve işitsel içerik.

Veritabanını Kullanmak İçin Aşağıdaki Adımları Takip Ediniz:

1.           https://tumeraltas.com.tr adresine girerek "Kayıt Ol" kısmına tıklayıp yeni bir üyelik oluşturunuz.

2.           İstediğiniz bir eposta adresiyle üyelik oluşturabilirsiniz; edu.tr uzantılı epostanız olması gerekmez.

3.           Üyelik aşamasında üniversitenizi mutlaka seçiniz.

3.           Epostanıza gelen bağlanyıta tıklayarak hesabınızı aktifleştirdikten sonra üst menüde yer alan "Deneme Erişimi" linki tıklayın.

4.           Sepete ekle deyip, satın alma sayfasına gidin.

5.           Bu sayfada ilk sırada size kupon kodunuzu soracaktır.

6.           O bölüme kütüphanenizin size bildirmiş olduğu kodu girin ve işleminizi tamamlayın. (kod: de2016de)

7.           Paketiniz aktifleşmiştir.

-----------------------------------------------------------------------------