İdealonline Veritabanı Makale İndirme/Yazdırma Sorunu Giderilmiştir

Fen bilimleri ve sosyal bilimleri alanında (tarih, eğitim, dil ve edebiyat, sosyoloji, siyasal bilimler, ekonomi, sağlık bilimleri, kültür sanat gibi) yayınlanan Türkçe hakemli dergiler, popüler dergiler ve makaleleri içeren ve güvenlik iyileştirmeleri kapsamında, geçici olarak makale indirme ve yazdırma işlemleri yapılamayan İdealonline Süreli Yayınlar Veritabanında yapılan güncellemeler tamamlanarak makale indirme ve yazdırma özellikleri aktif bir biçimde kullanılabilir duruma getirilmiştir.