Taylor & Francis Veritabanı Web Sayfası Yeni Arayüzü
Bilim, Teknoloji, Tıp, Sosyal Bilimler, Sanat ve İnsani Bilimler alanlarında 1997 yılından günümüze 2,173 tam metin dergi koleksiyonuna ev sahipliği yapan Taylor & Francis, yepyeni bir tasarım, temiz ve sade bir arayüz ve geliştirilmiş kullanıcı deneyimi ile yeniden açıldı. Yeni tasarım için kapsamlı geri bildirimler ve analitik veriler kullanıldı ve tüm tasarım kararlarında kilit kullanıcıların gereksinimleri dikkate alındı.

Eğer bir bildiri göndermek, bir makale bulmak ve okumak, makale metriklerini kontrol etmek ya da bulduğunuz ilgi çekici bir şeyi paylaşmak istiyorsanız, artık ihtiyacınız olanları her zamankinden daha kolay ve hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

Yeni tasarımın başlıca avantajları:
• Akademik içeriği merkez alan yeni sayfa düzenleri:
Makaleler daha açık bir şekilde vurgulandı, rakamlar ve ilgili veriler kolayca erişilebilen sekmeler halinde düzenlendi, erişim seçenekleri ve makale metrikleri bir bakışta görünür hale geldi ve PDF formatına hızlı erişim sağlandı.
• Bilgiye ihtiyacınız olan yerde ve zamanda erişim:
Ekrandaki görüntüyü kaydırdığınızda menüler ve ilgili bilgilerin bağlantıları da sizinle birlikte gelir.
• Araştırmanızı yanınızda taşıyın:
Sitenin tamamı artık tüm cihazlarla tamamen uyumludur, böylece dizüstü bilgisayar, tablet veya cep telefonundan erişim sağlarken ekran cihazın boyutuna uyum sağlar.
• Esnek arama seçenekleri:
Artık ilgili konu alanında arama yapabilir ve ardından sonuçlarınızı "çok boyutlu" arama kullanarak düzenleyebilirsiniz (ekranı kaydırdığınızda sizinle birlikte gelen kenar çubuğu menüsünde görüntülenir).
• Kolay taslak gönderimi, araştırmasını yayımlamak isteyen herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış açık bilgi ve talimatlar.
• Geliştirilmiş video gösterimi: video özetleri veya video içeriği sayesinde yayınlarla ilgili daha fazla etki sağlar.

Taylor & Francis erişimi bağlantısı
Kullanım Kılavuzu: